– De som tror palestinerne kan endre sin kultur, lurer seg selv

Avslutningsseremoni for palestinsk speiderkurs oppkalt etter terrorist. Det er ikke første gang de palestinske myndighetene hyller terrorister innenfor utdanninssystemet. (Illustrasjon: Skjermdump fra PMW / YouTube)
Avslutningsseremoni for palestinsk speiderkurs oppkalt etter terrorist. Det er ikke første gang de palestinske myndighetene hyller terrorister innenfor utdanninssystemet. (Illustrasjon: Skjermdump fra PMW / YouTube)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Forrige uke ble det gjort kjent at de palestinske myndighetene oppkalte en ny skole på Vestbredden etter planleggeren av München-massakren, Salah Khalaf. Etter at Palestinian Media Watch (PMW) informerte om hendelsen og kontaktet EU om saken, har ikke de palestinske myndighetene vist noen form for beklagelse. Tvert imot forsvarer de hendelsen, skriver Itamar Marcus og Nan Jacques Zilberdik i Palestinian Media Watch.

Da den israelske statsministerens arabisk-språklige talsmann, Ofir Gendelman, uttalte seg om PMWs rapport, svarte Issam Abu Bakr ved å hylle terroristen.

– Okkupasjonen [Israel] lurer seg selv hvis de tror at det palestinske folket kan endre kulturen sin og glemme lederne sine, sa Issam Abu Bakr, guvernør i Tulkarem og tjenestemann i de palestinske myndighetene. Abu Bakr henviste blant annet til tidligere palestinske ledere og terrorister som Yasser Arafat, Khalil Al-Wazir (Abu Jihad) og Salah Khalaf, som den palestinske skolen ble oppkalt etter.

Awdahs reporter utroper terroristen Dalal Mughrabi som et eksempel for en ny generasjon palestinske barn. (Skjermdump fra Awdah, via PMW)
Awdahs reporter utroper terroristen Dalal Mughrabi som et eksempel for en ny generasjon palestinske barn. (Skjermdump fra Awdah, via PMW)

 

– Disse «krigerne» ofret blodet sitt for frihet, uavhengighet og opprettelsen av en palestinsk stat med Jerusalem som hovedstad, fortsatte Abu Bakr.

Gendelman skal ha lagt ut et bilde på Twitter av innvielsesseremonien for skolen som ble oppkalt etter Salah Khalaf. Talsmannen for Netanyahu anklaget de palestinske myndighetene for å lovprise terror.

Det var under en mottakelsesseremoni for nye studenter ved Det åpne universitetet Al-Quds at Abu Bakr uttalte seg om Gendelmans anklager mot Salah Khalaf.

Samtidig ærer Fatah terroristen Abu Daoud, en av hovedpersonene bak München-massakren. Gruppa skrøt over hvordan terroristene «henrettet» de 11 israelske idrettsutøverne i Tyskland. Nylig dokumenterte PMW at Fatah kalte drapene for en «heltemodig operasjon». 

Både de palestinske myndighetene og Fatah har lenge hyllet og lovprist München-massakren og terroristene som sto bak angrepet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag