Vil flytte Australias ambassade til Jerusalem

Tidligere statsminister Tony Abbott vil også kutte bistand til palestinske myndigheter så lenge de fortsetter å belønne terrorister.
Australias tidligere statsminister, Tony Abbott, vil flytte ambassaden til Jerusalem. (Foto: US Embassy Kabul Afghanistan, flickr.com)
Australias tidligere statsminister, Tony Abbott, vil flytte ambassaden til Jerusalem. (Foto: US Embassy Kabul Afghanistan, flickr.com)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Tony Abbott var statsminister i Australia fra september 2013 til september 2015. Dersom administrasjonen til Donald Trump flytter den amerikanske ambassaden til Jerusalem, så burde Australia følge etter, skriver han i en artikkel publisert i det britiske magasinet The Spectator.

Abbott har nylig vært på en reise til Israel sammen med australske og britiske politikere. Trump har ved flere anledninger lovet å flytte USAs ambassade til Jerusalem. Senest i desember sa Michael Flynn, som er nominert av Trump som nasjonal sikkerhetsrådgiver, at Trump ville holde løftet sitt.

Abbott tar også til orde for å kutte i bistanden til de palestinske selvstyremyndighetene. Den tidligere statsministeren mener Australia må vise sin ufravikelige støtte til Israel ved å kutte landets støtte på 40 millioner dollar til de palestinske myndighetene, så lenge de fortsetter å lønne terrorister og deres familier.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise