Palestinske myndigheter stenger Abbas-kritiske medier

Elleve nyhetssider som er kritiske til president Mahmoud Abbas og myndighetene er blitt stengt.
Mahmoud Abbas blir beskyldt for å oppildne til terror. (Foto: Flickr.com / CC)
Mahmoud Abbas slår hardere ned på kritiske røster. (Foto: Flickr.com / CC)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

De palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden har blokkert elleve medier som enten er kritiske til president Mahmoud Abbas eller tilknyttet hans politiske rivaler. En ansatt ved statsadvokatens kontor sier mediene er stengt fordi de “bryter med reglene for publikasjoner”. De mener at de sprer falske nyheter og ærekrenkelser.

Redaktøren i den Jordan-baserte nyhetssiden Amad, Hassan Asfour, sier i en uttalelse at de har blitt sensurert på grunn av deres “dristige rapportering” om de palestinske selvstyremyndighetenes “skitne avtaler”. Selvstyremyndighetene har strammet sitt grep om Vestbredden siden de mistet kontrollen over Gazastripen til den islamistiske gruppen Hamas for ti år siden, skriver avisen Yedioth Ahronot.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise