Søker lunge fra innenfor 1967-linjene

Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat får livreddende medisinsk hjelp i Israel.
Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)
Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)

Saeb Erekat (62), generalsekretær for PLOs sentralstyre og sjefsforhandler med Israel de siste 20 årene, er svært alvorlig syk med lungefibrose, melder Yedioth Aharonoth. Han venter på lungetransplantasjon i Israel eller USA.

I 2016 kritiserte Erekat europeiske land fordi de ikke er like ivrige på å boikotte Israel som han skulle ønske seg. Nå er han nok ikke like ivrig på å boikotte Israel for sin egen del. De siste månedene har han fått medisinsk hjelp på et israelsk sykehus. Han håper nok inderlig at den første lungen som dukker opp til ham er en lunge som kommer fra innenfor 1967-linjene. Selv om han i framtiden skulle unngå å få oksygen gjennom en bosetterlunge, vil han nok måtte leve med å være avhengig av lungen til en mann som han tidligere har fordømt som «krigsforbryter», «folkemorder» og dets like.

Vi ønsker Erekat god bedring!

Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise