Søker lunge fra innenfor 1967-linjene

Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat får livreddende medisinsk hjelp i Israel.

Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)
Saeb Erekat. (Foto: U.S. Islamic World Forum)

Saeb Erekat (62), generalsekretær for PLOs sentralstyre og sjefsforhandler med Israel de siste 20 årene, er svært alvorlig syk med lungefibrose, melder Yedioth Aharonoth. Han venter på lungetransplantasjon i Israel eller USA.

I 2016 kritiserte Erekat europeiske land fordi de ikke er like ivrige på å boikotte Israel som han skulle ønske seg. Nå er han nok ikke like ivrig på å boikotte Israel for sin egen del. De siste månedene har han fått medisinsk hjelp på et israelsk sykehus. Han håper nok inderlig at den første lungen som dukker opp til ham er en lunge som kommer fra innenfor 1967-linjene. Selv om han i framtiden skulle unngå å få oksygen gjennom en bosetterlunge, vil han nok måtte leve med å være avhengig av lungen til en mann som han tidligere har fordømt som “krigsforbryter”, “folkemorder” og dets like.

Vi ønsker Erekat god bedring!

Bli medlem av MIFF (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539.

Forrige artikkelChristian Tybring-Gjedde i MIFF Arendal: Sannheter om Israel du aldri får høre
Neste artikkelDemonstrasjoner i Oslo og Kristiansand og hva som forener islamistene og nynazistene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.