Palestinerne betalte 2,9 milliarder kroner til fanger og deres familier

Hvorfor får de verste terroristene mange ganger mer enn vanlig palestinsk lønn?
Send din støtte til MIFFs arbeid med SMS eller VIPPS.
Send din støtte til MIFFs arbeid med SMS eller VIPPS.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Er du en takknemlig leser av Miff.no, men ikke medlem? Klikk her for å registrere deg nå, og du mottar medlemsavis seks ganger i året og invitasjon til møter i ditt område m.m. Det tar kun to minutt. Takk og velkommen! Uten våre medlemmer kan vi ikke gjøre dette arbeidet!

Palestinske selvstyremyndigheter brukte 2,9 milliarder kroner på utbetalinger til palestinske fanger og deres familier i år 2017. Dette tilsvarer 7 prosent av PAs årsbudsjett, viser tall som ble lagt fram for Knessets utenriks- og forsvarskomite tirsdag 9. januar.

En stor del av palestinske fanger i israelsk fangenskap er dømt for terror og andre sikkerhetsbrudd. Palestinerne belønner fanger som har fått de lengste fengelsesstraffene med mye større summer enn fanger med kortere fengselsstraffer. Med andre ord er det terroristene, de som har deltatt i og planlagt drap på israelere, som får mest lønn.

Terrorister med livstidsstraff får nå 23.500 kroner i måneden. Fanger dømt til fengselsstraff på mellom tre og fem år får 4.700 kroner. Til sammenligning er en gjennomsnittlig månedslønn for palestinere på Vestbredden 4.700 kroner.

– Når utbetalingene blir bestemt etter alvoret i kriminaliteten og lengden på straffeutmålingen, er dette en belønning for terrorangrep mot israelske borgere. Det er ikke noe som bedre illustrerer PAs støtte til terror. Vi må stanse dette, sier Avigdor Lieberman, Israels forsvarsminister. Lieberman foreslår en ny israelsk lov som skal trekke beløpet PA utbetaler til terrorister og deres familier fra skatte- og tollinntektene som Israel samler inn på vegne av PA. Blir loven vedtatt vil Israel trekke fra hver måned en tolvdel av beløpet PA utbetalte til terrorister året før.

I Representantenes hus i USA ble det nylig vedtatt en lov som stanser amerikansk bistand til palestinerne så lenge de fortsetter med det skalerte belønningssystemet for terrorister og deres familier. Loven må godkjennes i Senatet for å tre i kraft.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise