Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinsk mufti: – Flytting av USAs ambassade vil føre til krig og anarki

Fire dager på rad har det vært opptøyer i forbindelse med de nye sikkerhetskontrollene ved Tempelhøyden. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Muhammad Hussein sier flytting av USAs ambassade vil føre til krig og anarki. (Illustrasjonsfoto: IDF)
Stormufti Muhammad Hussein sparer ikke på truslene.

Muhammad Hussein, palestinske myndigheters (PA) mufti, advarer i et intervju med PAs offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida om at det vil få store konsekvenser hvis USA gjennomfører sin ambassadeflytting som planlagt. Den nye amerikanske ambassaden i Jerusalem skal åpne 14. mai i år.

Muftien sier det vil føre til «katastrofale kriger» over hele verden, siden dette blir sett på som et «angrep» på alle verdens muslimer. Det skriver Palestinian Media Watch, som oversetter palestinske medier fra arabisk.

«Han [muftien] forklarte at hvis USAs ambassade blir flyttet til Jerusalem, så vil det ikke bare være et angrep på palestinerne, men i realiteten også et angrep på arabere og muslimer over hele verden. Det vil ikke hjelpe for fred og sikkerhet i regionen, men heller føre til katastrofale kriger, anarki og ustabilitet», skrev Al-Hayat Al-Jadida i en artikkel i slutten av februar.

Videre i intervjuet oppfordrer muftien implisitt til å bruke vold og bli martyrer, ved å si at mennesker vil «ofre alt som er kjært for dem».

«Muftien la til at beboerne i Jerusalem og alle palestinerne, araberne og muslimene ikke vil underkaste seg dette åpenbare angrepet. De vil ofre alt som er kjært for dem for å konfrontere amerikanernes stahet».

Det er ikke første gang muftien har oppfordret til vold og drap.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart