På dette luksushotellet bodde PAs representanter. Pris: 110.000,- kroner

Palestinske myndigheter brukte penger på roomservice og champagne.

På dette luksushotellet i Baltimore bodde fire representanter for PA. Hotellregningen kom på 110.000 kroner. (Foto: Four Seasons)
På dette luksushotellet i USA bodde fire representanter for PA. Regningen kom på 110.000 kroner. (Foto: Four Seasons)
GRIP SJANSEN!
Jødehatet er på frammarsj i Europa, ofte i form av demonisering av den jødiske staten. Bli medlem i MIFF for å bekjempe jødehatet og få ut sannheten!

Etter at USA bestemte seg for å kutte i støtten til palestinerne, så skulle en kanskje tro at de palestinske selvstyremyndighetene (PA) hadde planer om å kutte ned på utgiftene sine. Men en hotellregning fra et femstjerners hotell i USA avslører det stikk motsatte, skriver den israelske avisen Jerusalem Post.

Hotellregningen, som Jerusalem Post har fått tilgang på, viser at PAs utenriksminister Riyad al-Maliki og etterretningssjef Majed Faraj, i tillegg til to andre tjenestemenn i lavere stillinger, bodde på luksushotellet Four Seasons i Baltimore i USA. Hva kom totalsummen på? 110.000 kroner. Det inkluderer tusenvis av kroner på roomservice, champagne og sjokolade.

Regningen ble betalt av PLOs delegasjon til USA. Israels viseutenriksminister Tzipi Hotovely reagerer på pengebruken. Hun peker på at ingen får mer økonomisk støtte per person fra verdenssamfunnet enn palestinerne.

– Så lenge pengene går til høytstående PA-tjenestemenn og til å belønne familiene til terrorister, så blir den internasjonale støtten til palestinerne kastet bort på hedonisme og terrorisme, sier Hotovely i en uttalelse.

Riyad al-Malki. (Foto: Wikimedia Commons)
Palestinernes utenriksminister, Riyad al-Malki, bor litt flottere enn palestinere flest. (Foto: Wikimedia Commons)
DEL
Forrige artikkelTo drept og to alvorlig skadet
Neste artikkelFirebarnsfar drept i terror i Gamlebyen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.