Abbas kaller USAs ambassadør «sønn av en hund»

Det var reaksjonen etter at David Friedman etterlyste palestinske selvstyremyndigheters fordømmelse av de siste terrorangrepene.

Mahmoud Abbas på PA TV 21. mars 2016. (Skjermdump via PMW)
Mahmoud Abbas på PA TV 21. mars 2016. (Skjermdump via PMW)
GRIP SJANSEN!
Jødehatet er på frammarsj i Europa, ofte i form av demonisering av den jødiske staten. Bli medlem i MIFF for å bekjempe jødehatet og få ut sannheten!

David Friedman, USAs ambassadør i Israel, etterlyste mandag 19. mars en fordømmelse fra palestinske selvstyremyndigheter av de siste terrorangrepene hvor flere israelere er drept. I stedet for å komme med en fordømmelse, svarte PA-president Mahmoud Abbas med å kalle Friedman «sønn av en hund».

– Er [uttalelsen til Abbas] antisemittisme eller politisk diskusjon? spør Friedman retorisk.

  • Hva tenker du? Si din mening i kommentarfeltet.
DEL
Forrige artikkelNorsk festival med grov diskriminering: «Vi kan ikke åpne for israelske deltakere»
Neste artikkelAnklaget jøder for å kontrollere været
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.