Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

EU dekker opp for palestinerne slik at belønning av terror kan fortsette for full maskin

Palestinske fanger
Palestinske fanger i israelske fengsler får høye månedslønninger fra PA. Mange av dem er dømt for terrorisme.
EU gir 150 millioner kroner til palestinske selvstyremyndigheter.

De palestinske selvstyremyndighetene har nylig valgt å kutte kraftig i lønnen til offentlig ansatte. Samtidig valgte de å videreføre de høye lønnsutbetalingene til dømte terrorister i israelske fengsler. PA bruker årlig flere milliarder kroner på terrorlønn.

Tidligere i år besluttet Israel å holde tilbake skattepenger som de samler inn for selvstyremyndighetene. Beløpet som blir holdt tilbake tilsvarer beløpet som PA bruker på å lønne terrorister, blant andre massemordere og ledere av terrorgrupper. PA svarte på den israelske avgjørelsen med å nekte å ta imot noen av skattepengene som Israel samler inn, selv om dette utgjør 50% av budsjettet deres. Dermed påførte de seg selv en økonomisk krise.

Nå har EU besluttet å trå hjelpende til. De bevilger 150 millioner kroner for å dekke PAs lønn til offentlig ansatte. Dermed kan selvstyremyndighetene med god samvittighet fortsette å rikelig belønne terrorister og mordere, melder Palestinian Media Watch.

Det logiske ville vært at EU la press på PA for å få dem til å kutte i lønnen til terrorister og heller prioritere å lønne lovlydige offentlig ansatte. Men EU velger heller å smøre et system som belønner drap og terrorisme.

Beslutningen om å bevilge 150 millioner kroner til PA er også stikk i strid med EUs nylige kunngjøring om at de er imot å betale lønn til terrorister. EU-kommisær Johannes Hahn uttalte i april at EU er imot PAs praksis med lønn til terrorister og familien til drepte terrorister. Likevel, bare en måned senere, bidrar de økonomisk til å holde liv i praksisen de kritiserer.

Abbas har tidligere gjort det klart at det er uaktuelt for PA å kutte i terrorlønnen. De vil heller la sitt eget folk sulte enn å gjøre det.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart