Mahmoud Abbas kommer til Norge

MIFF forventer at norske myndigheter tar opp terrorlønn og hatindoktrinering.
Mahmoud Abbas holder mulige etterfølgere på trygg avstand. (Foto: Olivier Pacteu / Flickr.com)
Mahmoud Abbas fortsetter å betale fengslede palestinske terrorister store summer. (Foto: Olivier Pacteu / Flickr.com)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Onsdag 18. september kommer den palestinske presidenten Mahmoud Abbas til Norge. Det skriver den norske regjeringen i en pressemelding. President Abbas vil være i Norge fram til fredag 20. september.

«President Abbas’ program innledes onsdag 18. september med middag med utenriksminister Ine Eriksen Søreide. 19. september vil presidenten møte statsminister Erna Solberg til middag i statsministerboligen. Fredag 20. september skal Mahmoud Abbas i audiens hos HKH Kronprinsregenten. Han vil også ha møter på Stortinget», skriver regjeringen i pressemeldingen.

Formålet med besøket skal være å diskutere situasjonen i de palestinske selvstyreområdene og regionen forøvrig. Det skal også diskuteres tiltak som kan styrke mulighetene for en forhandlet to-statsløsning, står det videre.

«Utenriksministeren og president Abbas vil også diskutere neste ministermøte i Giverlandsgruppen for Palestina (Ad-Hoc Liaison Committee, AHLC, hvor Norge har formannskapet), som finner sted i New York 26. september. Sentrale temaer i det norsk-palestinske forholdet vil også stå på dagsorden i møtene».

– Vi forventer at utenriksminister Ine Eriksen Søreide konfronterer Abbas med hatindoktrineringen, terrorglorifiseringen og fangelønnen til de palestinske myndighetene, sier MIFFs styreleder Bengt-Ove Nordgård.

Til tross for at selvstyremyndighetene har store økonomiske utfordringer, så fortsetter de å øke lønnen til fengslede terrorister. Så langt i år har utgiftene til terrorlønn økt med 11,8 prosent. Land som USA og Australia har sagt at de ikke lenger vil være med og smøre et system som belønner terrorisme.

MIFF mener Norge må følge etter, så lenge terrorlønnen fortsetter.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise