Offisiell palestinsk avis sammenligner Rinas drapsmann med Jesus

Barnemorderen Samer Arbid blir sammenlignet med Jesus.

Rina Shnerb (17) ble drept i et palestinsk terrorangrep fredag 23. august 2019. (Foto: Privat)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Samer Arbid var ansatt og tilknyttet to palestinske organisasjoner som de siste årene har mottatt norske skattebetaleres penger.

I august ble han barnemorder, da han – ifølge anklagene fra israelske sikkerhetsstyrker – utløste eksplosivene som drepte 17-åringen Rina Shnerb og skadet hennes bror og far.

16. oktober publiserte den offisielle palestinske avisen Al-Hayat Al-Jadida en tegning hvor Arbid blir sammenlignet med Jesus.

Faksimile fra Al-Hayat Al-Jadida 16. oktober 2019, via Palestinian Media Watch.

– Arbid, som er et medlem av terrororganisasjonen Popular Front for the Liberation of Palestine, ble lagt inn på sykehus i to uker kort tid etter sin arrestasjon, og palestinske myndigheter hevder det var som et resultat av forhør. Etter at han skal ha blitt skadet av jøder, publiserte den offisielle PA-avisen en tegning som fremstiller terroristen som Jesus på korset, skriver Palestinian Media Watch.

Dette føyer seg inn i typisk palestinsk propaganda, der Jesus var den første palestinske “martyr” og der terrorister, inkludert barnemordere, er helter.

Forrige artikkelKrF forhindret Israel-boikott i Bergen
Neste artikkelBernie Sanders vil kutte i støtten til Israel og heller gi penger til Gaza
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.