Med dine penger forteller han verden at Jesus var palestiner

Var ingen mer palestinsk enn Jesus?
Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum)
Palestinernes sjefsforhandler Saeb Erekat. (Foto: US Islamic World Forum)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Torsdag 19. desember delte Saeb Erekat, lederen for PLOs forhandlingsdepartement, en film av den palestinsk-amerikanske komikeren Amer Zahr.

I filmen sier Zahr at julehøytiden er feiring av en «palestiner». Jesus og alle disiplene hans var palestinere. «Jesus kjempet mot okkupasjon og tyranni. Han ble drevet på flukt og latterliggjort. Til slutt ble det bevisst at han hadde rett og ble en som lykkes bedre enn noen andre. Det går ikke an å få det mer palestinsk enn det,» sier Zahr.

Erekat, som sprer dette, mottar i år seks millioner kroner i norsk bistand til å «forberede forhandlinger» til et departement som jobber i stikk motsatt retning.

David Collier, en uavhengig britisk-jødisk journalist, gir følgende replikk til Erekat: «Jeg kan bare si en ting med sikkerhet: Hvis du dro tilbake i tid og spurte Jesus, «er du en jøde eller en palestiner?», da ville han svart jøde og spurt hva en palestiner er.»

Kay Wilson, en britisk kvinne som har overlevd et palestinsk terrorangrep, skriver: «Jesus ble født i Judea, et navn gitt av romerne fordi jøder bodde der. Jesus ble omskåret etter jødisk tradisjon. Hans foreldre deltok på jødiske høytider. Det er noen hebraiske ord i Det nye testamentet, ingen på arabisk. Palestina er ikke nevn én gang i Det nye testamentet. Nei, Saeb Erekat, Jesus var ikke palestiner.»

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise