Fatah-leder signaliserte at terrorister skal bli gitt fritt spillerom

– Krigerne er deres brødre, sier han til sikkerhetsstyrkene.

Tawfiq Tirawi. (Skjermdump fra Facebook-video 2. februar 2020)

Tawfiq Tirawi er sentralstyremedlem i Fatah, bevegelsen som styrer de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden.  Søndag 2. februar publiserte han en video på sin Facebook-side med farlige signaler.

Her er Tirawis budskap, slik det er oversatt av Palestinian Media Watch: «Jeg sier til våre nasjonale myndigheter og til våre sikkerhetsstyrker: Denne myndigheten og disse styrkene ble etablert på grunnlag av nasjonale verdier, med talentfulle og patriotiske krigere. Disse krigerne, som er del av PA og sikkerhetsstyrkene har som første forpliktelse å jage kollaboratørene [de som samarbeider med Israel] og eiendomsmeglerne [som selger land til jøder] og ikke jage noen krigere [terrorister]! Dette er forpliktelsen som de kjenner og må vite. Disse krigerne [terroristene] er deres brødre og de utgjør en støtte for dere, så vær på deres side… mot kollaboratørene og eiendomsmeglerne.»

Etter søndag 2. februar er Israel blitt rammet av en rekke angrep, bare 6. februar var det tre terrorangrep i løpet av noen få timer. Jared Kushner, hovedarkitekten bak Trump-administrasjonens fredsplan, mener den palestinske presidenten Mahmoud Abbas er ansvarlig for voldsbølgen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise