Fatah-leder signaliserte at terrorister skal bli gitt fritt spillerom

- Krigerne er deres brødre, sier han til sikkerhetsstyrkene.
Tawfiq Tirawi. (Skjermdump fra Facebook-video 2. februar 2020)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Tawfiq Tirawi er sentralstyremedlem i Fatah, bevegelsen som styrer de palestinske selvstyremyndighetene på Vestbredden.  Søndag 2. februar publiserte han en video på sin Facebook-side med farlige signaler.

Her er Tirawis budskap, slik det er oversatt av Palestinian Media Watch: «Jeg sier til våre nasjonale myndigheter og til våre sikkerhetsstyrker: Denne myndigheten og disse styrkene ble etablert på grunnlag av nasjonale verdier, med talentfulle og patriotiske krigere. Disse krigerne, som er del av PA og sikkerhetsstyrkene har som første forpliktelse å jage kollaboratørene [de som samarbeider med Israel] og eiendomsmeglerne [som selger land til jøder] og ikke jage noen krigere [terrorister]! Dette er forpliktelsen som de kjenner og må vite. Disse krigerne [terroristene] er deres brødre og de utgjør en støtte for dere, så vær på deres side… mot kollaboratørene og eiendomsmeglerne.»

Etter søndag 2. februar er Israel blitt rammet av en rekke angrep, bare 6. februar var det tre terrorangrep i løpet av noen få timer. Jared Kushner, hovedarkitekten bak Trump-administrasjonens fredsplan, mener den palestinske presidenten Mahmoud Abbas er ansvarlig for voldsbølgen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise