– Palestinske banker må stenge kontoene til dømte terrorister

Etter 9. mai vil det bli forbudt for banker å bistå palestinske myndigheter med lønnsutbetalinger til dømte terrorister.
Palestinske fanger
Palestinske fanger i israelske fengsler får høye månedslønninger fra PA. Mange av dem er dømt for terrorisme.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

En betydelig del av palestinske selvstyremyndigheters budsjett går til belønning av terrorister. Ta for eksempel påskemassakren i Netanya 27. mars 2002, hvor 30 sivile israelere ble drept og 140 skadet. En av planleggerne av terrorangrepet har siden den gang mottatt 2,5 millioner kroner i belønning av palestinske selvstyremyndigheter. MIFF har varslet riksrevisjonen om at regjeringen tildekker hvordan norsk bistand bidrar til å belønne terror.

9. mai 2020 blir en betydelig del av Israels anti-terror lov gjeldende i Judea og Samaria [Vestbredden], melder Palestinian Media Watch. Dermed vil det bli ulovlig for palestinske banker å gjøre transaksjoner, og tilby andre banktjenester, til personer som er dømt for terror-relaterte forbrytelser. Strafferammen for å tilby slike banktjenester til dømte terrorister blir 10 års fengsel og en høy bot.

– For å unngå straffeforfølgelse, må de palestinske bankene straks stenge kontoene som palestinske selvstyremyndigheter gjør utbetalinger til for terrordømte fanger, skriver Palestinian Media Watch.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise