– Anneksjonen vil føre til at al-Aqsa blir ødelagt og tempelet bygget

Palestinske myndigheters utenriksminister bruker løgnanklager til å oppvigle den muslimske verden.

Skjermdump fra PA TV 1. mai 2020.

– Dette skrittet [Israels annektering av Jordan-dalen], dersom det blir tatt… vil plassere al-Aqsa-moskéen – den første bønneretningen, den andre moskéen [i verden] og den tredje helligdom – under israelsk kontroll, før den blir ødelagt og det påståtte tempelet blir bygget i stedet. Dette skrittet, dersom det blir tatt, vil endre konflikten fra en politisk konflikt til en endeløs religiøs konflikt, sa PAs utenriksminister Riyad Al-Malki på PA TV 1. mai 2020.

Uttalelsen ble gjentatt for kort tid siden.

– [Israels anneksjon] vil plassere den velsignede al-Aqsa moskéen… under full israelsk kontroll, for å gjennomføre deres plan om å fremme den falske narrativen for å ødelegge den og bygge deres påståtte tempel, gjentok Al-Malki nylig. Uttalelsen ble gitt til arabiske utenriksministre i en videokonferanse og gjengitt av PAs offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida 11. juni 2020.

Palestinian Media Watch tolker utsagnene som et forsøk på å oppvigle palestinerne spesielt og den muslimske verden generelt til religiøs krig.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise