– Anneksjonen vil føre til at al-Aqsa blir ødelagt og tempelet bygget

Palestinske myndigheters utenriksminister bruker løgnanklager til å oppvigle den muslimske verden.
Skjermdump fra PA TV 1. mai 2020.

– Dette skrittet [Israels annektering av Jordan-dalen], dersom det blir tatt… vil plassere al-Aqsa-moskéen – den første bønneretningen, den andre moskéen [i verden] og den tredje helligdom – under israelsk kontroll, før den blir ødelagt og det påståtte tempelet blir bygget i stedet. Dette skrittet, dersom det blir tatt, vil endre konflikten fra en politisk konflikt til en endeløs religiøs konflikt, sa PAs utenriksminister Riyad Al-Malki på PA TV 1. mai 2020.

Uttalelsen ble gjentatt for kort tid siden.

– [Israels anneksjon] vil plassere den velsignede al-Aqsa moskéen… under full israelsk kontroll, for å gjennomføre deres plan om å fremme den falske narrativen for å ødelegge den og bygge deres påståtte tempel, gjentok Al-Malki nylig. Uttalelsen ble gitt til arabiske utenriksministre i en videokonferanse og gjengitt av PAs offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida 11. juni 2020.

Palestinian Media Watch tolker utsagnene som et forsøk på å oppvigle palestinerne spesielt og den muslimske verden generelt til religiøs krig.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise