Synes du det er greit at dine skattepenger blir brukt til å oppvigle til jihad?

Palestinske selvstyremyndigheter trapper stadig opp sitt oppvigleri til vold mot israelere.

Skjermdump fra PA TV Live.

«Ta på deg bombebeltet og spreng bomben i Haifa.» Slik blir palestinske kvinner oppmuntret, betalt med dine skattepenger.

Døgnet rundt sender offisielle palestinske tv-stasjoner musikkvideoer med oppfordring til vold og terror, meldte MIFF 11. juni.

Oppvigleriet er direkte betalt av dine skattepenger via norsk bistand til palestinske myndigheters generelle budsjett. Dette budsjettet er med på å dekke kostnadene for driften av tv-stasjonene.

Her er noen flere ferske eksempler.

Du skal få smake sverdet, er budskapet i denne musikkvideon. Sendt på PA TV Live 6. juni 2020.

Jihad er nødvendig, er budskapet i denne meldingen som er sendt en rekke ganger i juni 2020.

I det siste har PA TV begynt å sende en sang som ble brukt mye til å oppvigle til vold og terror under den andre intifadaen. Budskapet er klart: Jihad er nødvendig. Dra sverdet ditt fra skjeden og ikke legg det tilbake.

Forrige artikkelKjent våpensmugler tatt på fersken
Neste artikkelFagforbundet og co mobiliserer mot Israel med feilinformasjon
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.