Imam: – Israels ende er nær

På palestinsk TV blir palestinere oppfordret til krig mot Israel.
En uidentifisert imam truet på PAs offisielle TV-kanal om at Israels ende er nær. (Foto: Skjermdump YouTube)

I en preken som ble sendt på palestinske myndigheters offisielle TV-kanal oppfordret en uidentifisert imam palestinerne til krig mot Israel, samtidig som han advarte Israel om at enden er nær, skriver Palestinian Media Watch.

PMW er en ikke-statlig organisasjon som overvåker palestinske medier og oversetter innholdet til engelsk. De har gjennom en årrekke avdekket hvordan det oppvigles til hat, vold og terror i palestinske medier.

Som i det siste eksemplet med talen til den ukjente imamen, hvor et vers fra Koranen blir brukt til å oppfordre til krig «for å skremme Allahs fiender». Det er tydelig at det er israelere som er «Allahs fiender» når verset, som er kjent som en oppfordring til jihad, blir brukt i denne konteksten. Ordene som imamen siterer ber palestinerne om å bruke «alle midler» mot Israel.

Imamen understreket også at det ikke er nok med bare bønner, nå er det også tid for handling. En direkte oppfordring til vold og terror mot israelere.

Imamen leser videre et vers fra Koranen som er en eksplisitt oppfordring til krig. Det samme verset blir brukt i logoen til det muslimske brorskap, som ikke anerkjenner staten Israel og som terrorgruppen Hamas er en del av.

Talen minner om en annen preken sendt på PAs offisielle TV-kanal, hvor PAs øverste shariadommer og øverste leder av shariadomstolen, Mahmoud Al-Habbash, sa at Koronanen krever kamp og tillater drap på israelere.

Her kan du se et utdrag av talen til den uidentifiserte imamen:

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise