Norsk bistand betaler lønnen til denne jihad-apologeten

- De religiøse tekstene sier at dersom en tomme muslimsk land blir stjålet, er jihad et personlig religiøst påbud for alle som er i stand til det, sier PA-mufti Muhammad Hussein.
Skjermdump fra PA TV 18. september 2020.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

«Det overordnede målet for den norske innsatsen i Palestina er en forhandlet to-statsløsning der Israel og Palestina lever side om side i fred og sikkerhet innenfor gjensidig anerkjente grenser,» skriver regjeringen i statsbudsjettet.

Den norske bistanden til palestinernes generelle budsjett går blant annet til å lønne PA-mufti Muhammad Hussein, og til å drive den offisielle tv-stasjonen. 18. september ble Hussein intervjuet på PA TV.

Programlederen, også hun betalt av norsk bistand, sier: «Alle de religiøse uttalelsene (dommene) som ble utgitt av nasjonens religiøse lærde gjør det obligatorisk å kjempe mot de stjelende jødene, og de er samstemte i å forby normalisering med sionistene. Men noen [Emiratene og Bahrain] nytolker disse tekstene og ønsker normalisering velkommen.»

PA-muftien svarer: «Tekstene sier klart at dersom en tomme av muslimsk land blir stjålet, blir jihad et personlig religiøst påbud for alle som er i stand til det. Dette er sharialoven som de religiøse juslærde  har fulgt fra begynnelsen, fra dagene til disiplene [til profeten Muhammed]. Det faktum at muslimene ikke kan– i noen islamske land, eller i noen arabiske land – gjenvinne [sitt land], betyr ikke at dommen har endret seg. Nei, den religiøse dommen er klar, gyldig og gjeldende. Det minste vi krever fra disse [Emiratene og Bahrain] som forsøker å vri på tekstene, er at de leser tekstene korrekt og ikke forandrer dem… [Det er forbudt] for dem å gjøre en religiøs juridisk dom som endrer tekstene og vrir på tekstene slik det passer den og den hersker. Det er forbudt for dem, og Allah vil spørre dem om dette.»

Der har du det. Norske skattepenger blir misbrukt til jihad-oppmuntring fra en religiøs leder på en offisiell kringkasting. Hvis dette er noe du kan leve med, så bare forhold deg likegyldig. Hvis dette er uakseptabelt for deg, meld deg inn i Med Israel for fred nå!

TV-innslaget er oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise