Palestinernes statsminister: – Jesus var den første palestinske selvoppofrende kjemper

Muhammad Shtayyeh sier palestinerne lærte martyrdøden av Jesus.
Mohammed Shtayyeh
Den palestinske statsministeren Mohammed Shtayyeh. (Foto: WAFA)

Den palestinske politiske eliten har et eget forhold til Jesus. I deres øyne var han ikke bare palestiner, men kan også likestilles med stolte barnemordere.

Nå har vi det direkte fra PAs statsminister Muhammad Shtayyeh, sitert i PAs offisielle avis Al-Hayat Al-Jadida 28. desember 2020. På en julemiddag sa Shtayyeh:

«Vår herre Jesus, fred være med ham – den første palestinske selvoppofrende kjemper som vi lærte martyrdøden av, og som betalte for sitt oppdrag med sitt liv.»

Uttrykket «selvoppofrende kjemper» (Fida’i) er et uttrykk palestinerne bruker på selvmordsbombere og andre terrorister som har gitt livet i drapsangrep mot israelere.

Palestinernes «martyrer» i jihad blir lovet 72 mørkøyde jomfruer i paradis. Ifølge kristen lære døde Jesus for å frelse verden, ikke for å opprette et «Palestina» på bekostning av en jødisk stat.

Jesus var selvsagt ingen palestiner, men en jøde, omgitt av andre jøder, i Judea.

Shtayyeh var ikke ferdig med å krenke Jesus.

«Fødselsdagen til vår herre Jesus… finner sted  på samme tid som årsdagen for utbruddet av den palestinske revolusjon, som tusenvis av martyrer har betalt for med sine liv.» Utbruddet for den palestinske revolusjonen knytter statsministeren til 1. januar 1965, dagen da Fatah organiserte sitt første terrorangrep mot Israel, med mål om å ødelegge drikkevannsforsyningene for hundretusenvis av israelere.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise