Gi oss morderne

Sikkerhetskabinettet sendte onsdag kveld et ultimatum til Yassir Arafat: Arrester og utlever til Israel dem som er ansvarlig for drapet på turistminister Rehavam Ze'evi ellers må vi se på dere som en terroristgruppe, med alt det innebærer. I ultimatumet legges det til: "som det er akseptert i det internasjonale samfunn å handle mot terrorgrupper." - Måten PA beskytter terrorgrupper på, er akkurat den samme måte som Taliban opererer i Afghanistan, sa en regjeringstalsmann. - Ikke noe demokratisk land kan tolerere et drap på sine ledere, la talsmannen til. På spørsmål om Israels kamp mot terrorisme også var et arbeid for å bringe de palestinske myndigheter til kollaps, svarte talsmannen: - Alt i sin tid.

Sikkerhetskabinettet sendte onsdag kveld et ultimatum til Yassir Arafat: Arrester og utlever til Israel dem som er ansvarlig for drapet på turistminister Rehavam Ze’evi ellers må vi se på dere som en terroristgruppe, med alt det innebærer. I ultimatumet legges det til: “som det er akseptert i det internasjonale samfunn å handle mot terrorgrupper.”
– Måten PA beskytter terrorgrupper på, er akkurat den samme måte som Taliban opererer i Afghanistan, sa en regjeringstalsmann.
– Ikke noe demokratisk land kan tolerere et drap på sine ledere, la talsmannen til.
På spørsmål om Israels kamp mot terrorisme også var et arbeid for å bringe de palestinske myndigheter til kollaps, svarte talsmannen:
– Alt i sin tid.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTrussel fra Egypt
Neste artikkelNy opptrapping
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise