Nå er det på tide å utvise Arafat

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– Dersom ikke Arafat blir utvist nå etter angrepet i Jerusalem, vil det være en invitasjon til det neste angrepet, mener sosialminister Zevulun Orlev (NRP). Flere høyreorienterte politikere tok torsdag til orde for å iverksette utvisning av palestinernes leder. Ehud Yatom (Likud) ser terrorangrepet i Jerusalem som “en kombinert og umiddelbar Arafat-Nasrallah reaksjon på Israels svakhet”. (30.01)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelAdvarer mot flere kidnappinger
Neste artikkelBle ikke enige om terrorfordømmelse
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.