Vil ikke forsvare sikkerhetsgjerdet i Haag

På anbefaling fra juridiske rådgivere, varslet den israelske regjering torsdag at de uteblir fra høringen som sikkerhetsgjerdet i den internasjonale domstolen 23. februar. Israel mener domstolen ikke har noen rett til å gi anti-terror-gjerdet noen juridisk behandling. Dersom Israel deltar, vil det gi domstolen legitimitet. Byen Haag i Nederland vil imidlertid ikke bli uten israelere […]

På anbefaling fra juridiske rådgivere, varslet den israelske regjering torsdag at de uteblir fra høringen som sikkerhetsgjerdet i den internasjonale domstolen 23. februar. Israel mener domstolen ikke har noen rett til å gi anti-terror-gjerdet noen juridisk behandling. Dersom Israel deltar, vil det gi domstolen legitimitet.
Byen Haag i Nederland vil imidlertid ikke bli uten israelere i slutten av denne måneden. Det er ventet at hundrevis av israelere vil dra for å demonstrere, utenriksdepartementet vil stille med talsmenn og skjellettet av en buss ødelagt i terrorbombe vil bli vist frem. (13.02)

Forrige artikkelArrestert mistenkt for hjelp til Arafat-terrorist
Neste artikkelArafat kanaliserte EU-penger til terror
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.