Home Nyhetsnotiser fra 2001-2011 “Legg Hizbollah til listen av terrorgrupper”

“Legg Hizbollah til listen av terrorgrupper”

Israel ønsker at EU skal legge Hizbollah til listen av terror-grupper, og at europeiske myndigheter individuelt skal arbeide fortere med å innføre en lovgivning som forbyr grupper som Hamas. Israels utenriksminister Silvan Shalom kommenterte dette under en pressekonferanse sammen med den nederlandske utenriksministeren. Shalom pekte på de nære båndene mellom den Iran-støttede Hizbollah-militsen og de […]

Israel ønsker at EU skal legge Hizbollah til listen av terror-grupper, og at europeiske myndigheter individuelt skal arbeide fortere med å innføre en lovgivning som forbyr grupper som Hamas. Israels utenriksminister Silvan Shalom kommenterte dette under en pressekonferanse sammen med den nederlandske utenriksministeren. Shalom pekte på de nære båndene mellom den Iran-støttede Hizbollah-militsen og de palestinske terrorgruppene, og mente at det ville skape et bedre forhold mellom EU og Israel hvis også Hizbollah ble definert som en terrorgruppe.
Shalom sa også at han ikke kunne forstå hvorfor hele verden konstant ber Israel om å stoppe “okkupasjonen” av områder som ikke tilhørte noen annen stat, mens de f. eks. aldri sier noe om den syriske okkupasjonen av Libanon. (01.04)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelMinistre advart mot å motarbeide Gaza-plan
Neste artikkelArameisk i fare
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
0

Your Cart