Paritzky ba etterforsker kriminalisere politikerkollega

Infrastrukturminister Yosef Paritzkys (Shinui) politiske liv henger i en svært tynn tråd, etter at den israelske tv-stasjonen Channel 1 sendte et to år gammelt opptak av en samtale mellom Paritzky og en privatetterforsker. Her drøfter de to mennene ulike muligheter for å kriminalisere Paritzkys rival i Shinui, innenriksminister Avraham Poraz, i forkant av et primærvalg i år […]

Infrastrukturminister Yosef Paritzkys (Shinui) politiske liv henger i en svært tynn tråd, etter at den israelske tv-stasjonen Channel 1 sendte et to år gammelt opptak av en samtale mellom Paritzky og en privatetterforsker. Her drøfter de to mennene ulike muligheter for å kriminalisere Paritzkys rival i Shinui, innenriksminister Avraham Poraz, i forkant av et primærvalg i år 2002.
– Jeg ønsker å ta ham. Raskt. Valget nærmer seg. Det er en bitter krig mellom oss, sier Paritzky på båndet.
Onsdag kveld ba Paritzky om unnskyldning i en tv-sending, og hevdet han nå har et godt forhold til Poraz.
– Alle som kjenner meg vet at ethvert forsøk på å besudle mitt rykte vil mislykkes, svarte Poraz.
Shinui-leder Yosef Lapid ber Paritzky trekke seg helt tilbake fra offentlige verv. Det er ventet at statsminister Ariel Sharon vil gi Paritzky sparken fra regjeringen når Lapid ber om det. Det skal være enighet i Shinui-partiet om at Paritzky må trekke seg så raskt som mulig. Paritzky selv har bedt om mer tid. (08.07.04)

Forrige artikkelSnittlønnen ned 3 %, til 6.949 shekel
Neste artikkelMinst 8 palestinere drept, en israelsk soldat alvorlig skadet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.