Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

ISRAEL BEITEINU ETTER VALGET

På denne siden samler vi nyhetsnotiser om Israel Beiteinu i etterkant av Knesset-valget 2006.

AVIGDOR LIEBERMAN:
Vegrer seg mot å gå med i Kadima-regjering
Selv om han ikke utelukker tanken på å bli med i en Kadima-ledet regjering, sier leder for Israel Beiteinu at han ikke vil bli en del av en regjering, som ikke kjemper for sikkerheten. «Jeg har enda ikke sett noe [militært] svar på Kassam- og Katyusha-angrepene,» hevder Avigdor Lieberman.
En ensidig tilbaketrekning fra Vestbredden bør ikke bli et mål i seg selv for den neste regjeringen, mener partilederen. Heller bør den fokusere på sikkerhetssituasjonen i Israel.
– Tilbaketrekningen fra Gaza gjorde ikke en ende på terrorangrepene, fastholder Lieberman i et intervju med Israel Radio. Likevel vil han gjerne vurdere å bli med i Olmerts koalisjon, dersom opptegningen av Israels endelige grenser blir sett i sammenheng med demografiske og sikkerhetsmessige behov, og ikke bare er en «meningsløs tilbaketrekning til 67-grensen.»
Israel Beiteinu har med sine tolv Knesset-mandater etter tirsdagens valg, blitt det største partiet på israelsk høyreside. Dette er en posisjon som har vært forbeholdt Likud-partiet de siste tre tiårene.

AVIGDOR LIEBERMAN:
– Neste gang skal vi vinne
– Jeg er sikker på at neste gang vil vi bli Israels ledende parti, sier partileder Avigdor Lieberman fra Israel Beiteinu, som i følge valgdagsmålingene ser ut til å bli Israels største parti til høyre for Kadima.
– For oss er dette bare begynnelsen. Triumfen markerer begynnelsen på kampen for Israels fremtid, uttalte Lieberman på partiets valgvake i Jerusalem.
Tidligere generalmajor Yitzhak Aharonovitch står som nummer åtte på Israel Beiteinus Knesset-liste. Da valgkampen ble sparket i gang, trodde han ikke det var realistisk å håpe på en plass i nasjonalforsamlingen.
– Men se hva vi har klart, erklærte han.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart