Republikanske kandidater enige om Israel

Det pågår nå en intens valgkamp blant republikanerne i USA om hvem som skal bli partiets presidentkandidat neste år. De fremste kanidatene er uenige om mye, men samstemte når det gjelder Israel, rapporterer Boaz Bismuth i Israel Hayom.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Alle de fem mest aktulle kandidatene kritiserer Obama-administrasjonen for å ha svekket forholdet til Israel, og sier de vil flytte den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem. Løfte om ambassadeflytting er gitt i mange amerikanske valgkamper, men tiltaket er alltid blitt utsatt etter at kandidatene har kommet inn i Det hvite hus.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHamas var svekket
Neste artikkelNye land i FNs sikkerhetsråd
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise