Republikanske kandidater enige om Israel

Det pågår nå en intens valgkamp blant republikanerne i USA om hvem som skal bli partiets presidentkandidat neste år. De fremste kanidatene er uenige om mye, men samstemte når det gjelder Israel, rapporterer Boaz Bismuth i Israel Hayom.

Alle de fem mest aktulle kandidatene kritiserer Obama-administrasjonen for å ha svekket forholdet til Israel, og sier de vil flytte den amerikanske ambassaden fra Tel Aviv til Jerusalem. Løfte om ambassadeflytting er gitt i mange amerikanske valgkamper, men tiltaket er alltid blitt utsatt etter at kandidatene har kommet inn i Det hvite hus.

Forrige artikkelHamas var svekket
Neste artikkelNye land i FNs sikkerhetsråd
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.