Tzipi Livni er kraftig svekket

Kadima-leder Tzipi Livnis politiske kapital er blitt kraftig svekket de siste månedene, påpeker Ari Shavit i Ha'aretz.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Opposisjonslederen klarte ikke å hente noen gevinst av de massive sosiale protestaksjonene i sommer, snarere tvert imot. Livni har tidligere ledet og støttet en rekke privatiseringstiltak i Israel, og holdt seg passiv da demonstrantene krevde stans i privatisering.

Livni tapte også støtte på venstresiden ved å oppfordre til angrep mot Hamas i august, etter det blodige terrorangrepet nord for Eilat. Også i Gilad Shalit-spørsmålet har hun opptrådt nølende og vinglende, mener Shavit. Livni kan komme tilbake, men hennes lederposisjon i Kadima er allerede truet.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelGrad-raketter fra Gaza mot Ashdod
Neste artikkelFørste hjelpesendinger fra Israel til Tyrkia
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise