– Svarte skyer for israelsk økonomi i 2012

Finansminister Yuval Steinitz sier han er "veldig bekymret" for den israelske økonomiens utvikling i 2012. - Vårt økonomiske skip sank ikke, slik de fleste skip i Vesten gjorde. Mensvarte stormskyer samler seg rundt oss og vi må fortsatt styre skipet trygt i havn, uttalte han under et møte med Knessets finanskomité mandag.

I motsetning til Vesten generelt har Israel høy økonomisk vekst og lav ledighet. – Når vi står overfor en vanskelig økonomisk situasjon i verden, er det viktigste å forhindre masseoppsigelser. Og vi kan se tilbake på fjoråret med glede. Vi er et av de eneste markedene i verden som har lavere arbeidsledighetsrate nå enn vi hadde før krisen, forklarte Steinitz. På tross av dette sa finansministeren at han er «virkelig bekymret» for om Israel skal bli dratt med i dragsuget fra sentrale økonomier i krise, som Storbritannia, USA og Spania.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise