Tibi taler ved antiisraelsk arrangement i Canada

Ottawas solidaritetsnettverk for Palestina har offentliggjort en invitasjon til en tilstelning førstkommende søndag der Knesset-medlem Ahmad Tibi skal holde forelesning. Arrangementet er til minne om Landdagen.
Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)
Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Organisasjonen beskriver seg selv som “Ottowas koalisjon av unioner, trosgrupper, studenter og samfunnsorganisasjoner, som står sammen for å kreve fred og rettferdighet i Midtøsten og en slutt på canadisk medvirkning til humanitært misbruk.” Gruppen ble dannet i 2006 som et svar på «Israels udiskriminerende angrep mot sivile i Gaza og Libanon, forteller de på gruppens webside.

Kjent for anti-israelsk retorikk
Knesset-medlem Ahmed Tibi skal tale ved en markering av Landdagen i organisasjonen, men blir kun presentert som “Dr.” i innbydelsen. Tibi sitter i Knesset som representant for Den forente arabiske liste – Ta’al. Han er kjent for sine mange sterke angrep mot Israel.

Tibi ble kritisert så sent som mars i år da han skrev på sin egen Facebook-side “Gaza er sterkt, Gaza står standhaftig!”, mens raketter ble skutt inn i sørlige Israel, skriver Times of Israel. Han ble også tidligere i år irettesatt av Knesset for en tale der han kalte terrorister martyrer.

Du kan selv lese invitasjonen til arrangementet i Canada her.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise