Tibi taler ved antiisraelsk arrangement i Canada

Ottawas solidaritetsnettverk for Palestina har offentliggjort en invitasjon til en tilstelning førstkommende søndag der Knesset-medlem Ahmad Tibi skal holde forelesning. Arrangementet er til minne om Landdagen.

Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)
Det arabiske Knesset-medlemmet Ahmed Tibi skaper nye kontroverser i Israel. (Foto: Yossi Gurvitz)

Organisasjonen beskriver seg selv som “Ottowas koalisjon av unioner, trosgrupper, studenter og samfunnsorganisasjoner, som står sammen for å kreve fred og rettferdighet i Midtøsten og en slutt på canadisk medvirkning til humanitært misbruk.” Gruppen ble dannet i 2006 som et svar på «Israels udiskriminerende angrep mot sivile i Gaza og Libanon, forteller de på gruppens webside.

Kjent for anti-israelsk retorikk
Knesset-medlem Ahmed Tibi skal tale ved en markering av Landdagen i organisasjonen, men blir kun presentert som “Dr.” i innbydelsen. Tibi sitter i Knesset som representant for Den forente arabiske liste – Ta’al. Han er kjent for sine mange sterke angrep mot Israel.

Tibi ble kritisert så sent som mars i år da han skrev på sin egen Facebook-side “Gaza er sterkt, Gaza står standhaftig!”, mens raketter ble skutt inn i sørlige Israel, skriver Times of Israel. Han ble også tidligere i år irettesatt av Knesset for en tale der han kalte terrorister martyrer.

Du kan selv lese invitasjonen til arrangementet i Canada her.

Forrige artikkelIsraels innreisenekt for Grass vekker reaksjoner
Neste artikkelKristne egyptere kritisert for Israel-tur
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag