Mofaz krever Iran-møte med Netanyahu

Opposisjonsleder Shual Mofaz ønsker å få detaljert innsikt i alle planene for eventuell Iran-krig og klargjøringen av Sivilforsvaret.
Kadima-formann Shaul Mofaz (Foto: Kadima-partiet)
Kadima-formann Shaul Mofaz (Foto: Kadima-partiet)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Søndag sendte Mofaz et brev til statsminister Benjamin Netanyahu som inneholdt en rekke krav. Brevet ble sendt med kopi til forsvarsminister Ehud Barak.

Opposisjonslederen krever detaljert innsikt i planene for et eventuelt angrep på Irans atomprogram, samt informasjon om hva USA mener vedrørende et mulig israelsk soloraid.

I løpet av de siste ukene har Kadima-lederen tatt kraftig til motmæle, mot ideen om å gå til aksjon mot Iran uten amerikansk militær støtte. Fredag uttalte Mofaz til Kanal 2 at Israel kun kan utsette atomprogrammet til Teheran-regimet i opp til ett år, ikke utslette det.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise