Mofaz krever Iran-møte med Netanyahu

Opposisjonsleder Shual Mofaz ønsker å få detaljert innsikt i alle planene for eventuell Iran-krig og klargjøringen av Sivilforsvaret.

Kadima-formann Shaul Mofaz (Foto: Kadima-partiet)
Kadima-formann Shaul Mofaz (Foto: Kadima-partiet)

Søndag sendte Mofaz et brev til statsminister Benjamin Netanyahu som inneholdt en rekke krav. Brevet ble sendt med kopi til forsvarsminister Ehud Barak.

Opposisjonslederen krever detaljert innsikt i planene for et eventuelt angrep på Irans atomprogram, samt informasjon om hva USA mener vedrørende et mulig israelsk soloraid.

I løpet av de siste ukene har Kadima-lederen tatt kraftig til motmæle, mot ideen om å gå til aksjon mot Iran uten amerikansk militær støtte. Fredag uttalte Mofaz til Kanal 2 at Israel kun kan utsette atomprogrammet til Teheran-regimet i opp til ett år, ikke utslette det.

Forrige artikkelNetanyahu med Id-hilsen til Abbas og Abdullah
Neste artikkelIran-krig kan koste Israel 250 milliarder
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no