Livni blir sikkerhetsforsker

Tzipi Livni har fått sin første jobb etter å ha trukket seg fra Knesset. (Foto: Itzik Edri)
Tzipi Livni har fått sin første jobb etter å ha trukket seg fra Knesset. (Foto: Itzik Edri)

Tidligere Kadima-leder Tzipi Livni begynner nå som forsker ved tankesmien Instituttet for nasjonale sikkerhetsstudier (INSS). Dette er hennes første stilling etter at hun trakk seg fra Knesset i begynnelsen av mai.

– Vi vet alle at delegitimeringen av Israel internasjonalt skader landet og holder tilbake våre militæroperasjoner. Jo mer legitimet du har, desto enklere er det å få gjennomført nødvendige operasjoner. Det må bli forstått at dette er en del av Israels nasjonale sikkerhet, sier hun i samtale med Jerusalem Post.

Livni skal lede et forskningsprosjekt som fokuserer på Israels internasjonale image, i tillegg til at hun skal organisere konferanser, skrive artikler og arbeide sammen med andre eksperter i INSS. Hennes forskning vil skje i samarbeid med det israelske utenriksdepartementet.

– Jeg ønsker å se på hva som kan gjøres for å forbedre Israels image, ved bruk av moderne teknologi og sosiale nettverk. Det er en viktig sak, og jeg har erfaring fra dette feltet. Jeg ser det ikke som et teoretisk prosjekt, sier Livni.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag