Yair Shamir går inn i Israel Beiteinu

Yair Shamir, sønn av tidligere statsminister Yitzhak Shamir, går inn i politikken, etter karriere som pilot og leder av El Al og Israel Aerospace Industries. Avigdor Lieberman har fått et nytt partimedlem.

– For min far var veien viktigere enn partiet, og hans vei var frihet for individet, helhet i folket og landet, og innvandring, sier Shamir i et intervju med Yedioth Aharonoth.

– Min far ville gått sammen med dem som har slike varer, og jeg er sikker på at han ville vurdert Israel Beiteinu, fortsetter sønn til Israels syvende statsminister. Yitzhak Shamir døde i sommer, 96 år gammel.

Yair Shamir har gjort karriere i det israelske luftforsvaret som pilot. Han fikk oberstgrad før han gikk over i sivil tjeneste i El Al og Israel Aerospace Industries. I begge selskaper har han vært styreleder. Den senere tid har han jobbet i et investeringsselskap.

En talsmann for Israel Beiteinu sier Shamirs engasjement viser at partiet «ligger nærmest de overordnede prinsipper om bosetning, innvandring og forsvar av hjemlandet». Israel Beiteinu er partiet til utenriksminister Avigdor Lieberman.

 

Forrige artikkelFlere jøder sier de vil stemme på Obama
Neste artikkelHer er annonsen som Klassekampen nekter å trykke
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.