Kahlon tar en pause fra politikken

Kommunikasjonsminister og Likud-medlem Moshe Kahlon vil ta to års pause fra politikken, offentliggjorde han søndag.

Moshe Kahlon (Foto: Den britiske ambassaden i Tel Aviv)
Moshe Kahlon (Foto: Den britiske ambassaden i Tel Aviv)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

– Jeg støtter Likud og statsminister Benjamin Netanyahu, sa Kahlon under en pressekonferanse. Han avkreftet at han trakk seg av politiske årsaker.

Ministeren har vært en av de mest populære politikerne i Likud og var ventet en stor framtid. Det skyldes blant annet at han innførte en reform i mobilbransjen, som har gjort at prisene har sunket dramatisk for forbrukerne. Det var ventet at han ville sikret seg andreplass på valglisten til partiet, under Knesset-valget 22. januar. Men Kahlon benekter at hans beslutning om å ta en pause har noen sammenheng med hans framtid i partiet.

Kilder som arbeider tett med Kahlon sier han har planer om å være ute av politikken i et par år, etter ti år i Knesset.

Forrige artikkelBjarne Schirmer i MIFF Oslo: Abraham-senteret i Gaza
Neste artikkelal-Qaida-leder på Gaza drept av IAF
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no