Shelach inn i Yesh Atid

Journalistkollega av partileder Yair Lapid, Ma’arivs Ofer Shelach, stiller til valg for Yesh Atid.

Foto: Skjermdump fra Times of Israel
Foto: Skjermdump fra Times of Israel

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ofer Shelach er ment å ha en rolle som diplomati- og forsvarsekspert i det ferske sentrumspartiet, som på meningsmålingene ligger an til å oppnå rundt 14-18 seter etter valget i januar.

Journalisten har arbeidet i Ma’ariv siden slutten av 1980-tallet, mens han begynte å skrive politiske kommentarartikler tidlig på 1990-tallet. Han mistet et øye i 1983, da han tjenestegjorde som soldat under den første Libanon-krigen, melder Times of Israel.

Forrige artikkel– Partisamarbeidet er et sjansespill
Neste artikkelResten av jødene fra Etiopia til Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no