Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kahlon kan få 20 Knesset-seter

Vil kommunikasjonsminister Moshe Kahlon (bildet) dolke parti- og regjeringssjef Benjamin Netanyahu i ryggen? (Foto: Den britiske ambassaden i Tel Aviv)
Vil kommunikasjonsminister Moshe Kahlon (bildet) dolke parti- og regjeringssjef Benjamin Netanyahu i ryggen? (Foto: Den britiske ambassaden i Tel Aviv)
En ny meningsmåling skal vise at et parti ledet av avtroppende kommunikasjonsminister Moshe Kahlon ville fått 20 Knesset-representanter. Kahlon avviser at han har bestilt en slik måling.

En av de nye profilene i israelsk politikk, Likuds kommunikasjonsminister Moshe Kahlon, annonserte for kort tid siden at han vil ta et par års pause fra politikken etter valget. Han avviste imidlertid ikke å gjøre comeback, dersom han ble tilbudt en sentral ministerpost av statsminister Benjamin Netanyahu.

Men etter at Kahlon nylig bestilte en spørreundersøkelse, for å finne ut hvor mye et nytt sosialdemokratisk parti ledet av ham selv ville oppnå, svirrer ryktene igjen. For et par dager siden mottok han svaret på meningsmålingen: Et sosialorientert Kahlon-parti vil vinne 20 Knesset-seter, eller 26 dersom Tzipi Livni blir med på valglisten. Presseryktene om at Kahlon trakk seg fra Knesset-valglisten til Likud på grunn av uenigheter rundt partiets sosioøkonomiske modell, ser dermed ut til å ha hatt noe for seg.

Avtalt spill med «Bibi»?
Et annet rykte som Ha’aretz presenterer, går ut på at Kahlons planer er godt avtalt med Netanyahu selv. Gjennom å danne et eget sosialdemokratisk parti, vil Kahlon samarbeide under Netanyahus lederskap som finansminister.

Selv hevder Kahlon bestemt at han aldri har bestilt en slik undersøkelse.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart