Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Tiden renner ut for fredsavtale

Ehud Olmert (Foto: Jonathan Klinger)
Ehud Olmert (Foto: Jonathan Klinger)
Tidligere statsmininster Ehud Olmert mener det haster, dersom Israel og palestinerne skal komme fram til en endelig løsning på Midtøsten-konflikten.

Verdenssamfunnet vil ikke lenger akseptere at Israel har kontroll over palestinerne slik det er i dag. Derfor har landet maks fire år på å få på plass en fredsløsning, hevdet tidligere statsminister Ehud Olmert torsdag.

– Tiden renner ut for oss – ikke for palestinerne, hevdet han under en tale ved Universitetet i New York. Olmert har kommet med lignende advarsler tidligere.

Israel risikerer å bli en del av en énstatsløsning, der araberne er i flertall, dersom de ikke kommer fram til en løsning med PA, advarer Olmert. Og ønsker regjeringen å få dette på plass må statsminister Benjamin Netanyahu involvere seg personlig og ikke bare sende diplomater i sitt sted til Vestbredden, mener Olmert.

Ehud Olmert var i sin tid statsminister for Kadima, før han ble siktet for flere forhold av økonomisk korrupsjon. Nå vurderer han å gjøre politisk comeback, men avventer også en kommende tiltalebeslutning fra riksadvokaten. Må Olmert i retten på nytt, minker sjansene for at han stiller til valg igjen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart