Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Selvsagt er Jerusalem Israels hovedstad

Senator Marco Rubio (Foto: Talk Radio News Service)
Senator Marco Rubio (Foto: Talk Radio News Service)
Den republikanske senatoren Marco Rubio møtte i går Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu. Det nye politiske stjerneskuddet er ikke i tvil om hva som er Israels hovedstad.

Under sine møter uttalte Marco Rubio seg positivt om president Barack Obamas planlagte besøk i Midtøsten neste måned, melder Times of Israel.

Da Rubio møtte Peres lovpriste senatoren også den sterke støtten for Israel i Kongressen, en støtte som er sterk i begge de to store partiene. Han understreket også behovet for å stanse Irans atomvåpenprogram. Nyhetsbyrået Associated Press siterer Rubio på å ha sagt «selvsagt er Israels hovedstad Jerusalem», i løpet av samtalen.

En pressemelding fra møtet med Netanyahu er publisert av statsministerens kontor. Den viser at de samme samtaleemnene kom opp her.

– Dere lever i et utfordrende nabolag, men det israelsk-amerikanske forholdet er en av de viktigste vi har. Vår forpliktelse på dette partnerskapet er tverrpolitisk og slik burde det forbli. Det er derfor jeg er fornøyd med at presidenten (Obama) kommer her i mars, skal Rubio ha sagt.

Cubansk-ættede Marco Rubio er en av de mest populære politikerne i Det republikanske parti for øyeblikket og blir trolig en het kandidat i nominasjonskampen for å bli deres nye presidentkandidat i 2015.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart