Lieberman skal vitne i rettssaken

I dag vitner tidligere utenriksminister Avigdor Lieberman i rettssaken mot ham selv. Trolig vil han tilbakevise påstander fra tidligere viseutenriksminister Danny Ayalon, som har vitnet mot ham.
Tidligere utenriksminister Avigdor Lieberman (Foto: Saeima, flickr.com)
Tidligere utenriksminister Avigdor Lieberman (Foto: Saeima, flickr.com)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Rettssaken mot Avigdor Lieberman går sin gang, og i dag innledes forsvarerne sin hoveddel. Den tidligere utenriksministeren er selv det første vitnet i “Hviterussland-saken” mot seg selv. Han vil igjen benekte å ha utøvet press for å fremme karrieren til diplomat Ze’ev Ben Aryeh, som tidligere skal ha gjort Lieberman en personlig tjeneste.

Danny Ayalon (Foto: Wikipedia)
Danny Ayalon (Foto: Wikipedia)

Aktoratet mener Ben Aryeh avslørte detaljer i 2008, rundt en topphemmelig korrupsjonsetterforskning mot Lieberman. Hans tidligere kollega i utenriksdepartementet, viseutenriksminister Danny Ayalon, har allerede vitnet imot ham. En viktig del av vitnemålet onsdag blir derfor å så tvil rundt sistnevntes troverdighet, melder Times of Israel.

Blir Israel Beiteinu-lederen frikjent vil han gjenoppta utenriksministervervet, som for øyeblikket er under statsminister Benjamin Netanyahus kontroll. Men dersom han blir dømt, vil han også etter all sannsynlighet bli nødt til å trekke seg fra Knesset og som partileder.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise