– Israelere trenger å være tøffe

Robert De Niro sier han liker at israelere er "aggressive", siden det er noe som trengs i dagens situasjon. Onsdag var han på besøk i Israel.
Skuespiller Robert De Niro. (Foto: Josh Jensen, flickr.com)
Skuespiller Robert De Niro. (Foto: Josh Jensen, flickr.com)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Den amerikansk-italienske skuespilleren Robert De Niro (“Goodfellas“, “Gudfaren 2“) var onsdag i Israel, for å være med på hyllesten av Shimon Peres, landets nå 90 år gamle president. Han er én av mange kjente personer som har møtt opp i Jerusalem i den anledningen de siste ukene.

De Niro hyllet under en pressekonferanse det han mener er den israelske “aggressiviteten”, melder Times of Israel.

– Jeg elsker alltid å komme til Israel. Israelere er varme, de er et energisk folk. Rett fram. Veldig smarte. Jeg har alltid likt smarte mennesker. De er et snilt folk, som er aggressive. Det er en aggressivitet som jeg respekterer, fordi de trenger det i deres situasjon, sa han.

Amerikaneren la inn et besøk til Vestmuren, før han satte seg på flyet tilbake til New York.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise