– Fred avhenger av at palestinerne aksepterer Israel

Med kun 15 minutters kjøretur mellom Ramallah og Jerusalem, er det "ingen verdens grunn til" at PA og Israel ikke kan forhandle. Det mener statsminister Benjamin Netanyahu (t.h. i bildet).
Den amerikansk-jødiske sangeren Barbara Streisand (f.v.), USAs tidligere president Bill Clinton, Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu, under Peres' 90-årsmarkering. (Foto: GPO, flickr.com)
Den amerikansk-jødiske sangeren Barbara Streisand (f.v.), USAs tidligere president Bill Clinton, Israels president Shimon Peres og statsminister Benjamin Netanyahu, under Peres' 90-årsmarkering. (Foto: GPO, flickr.com)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

PAs manglende vilje til å akseptere Israels rett til å eksistere, er selve roten av det israelsk-palestinske problemet, uttrykte statsminister Benjamin Netanyahu torsdag. Han var foredragsholder på president Shimon Peres’ fredskonferanse “Morgendagen” i Jerusalem.

– Den eneste måten å få en slutt på forhandlingene, er ved å begynne dem. Vi er klare til å forhandle uten forhåndskrav umiddelbart. Vi er kun 15 minutter fra Ramallah. Det er ingen verdens grunn til at vi ikke kan forhandle, sa han.

– Når alt kommer til alt er det palestinernes villighet til å akseptere det jødiske folks rett til å bo i sitt gamle hjemland, som vil være avgjørende for fredsforhandlingenes suksess, fortsatte den israelske statsministeren ifølge Jerusalem Post.

President Peres fyller 90 år og har fått en egen konferanse til sin ære, med mange interessante nasjonale og internasjonale foredragsholdere.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise