Netanyahu aksepterer svært begrenset bosetningsbygging

Far og barn innegjerdet i en israelsk bosetning på Vestbreddet. (Illustrasjon: Rusty Stewart, flickr.com)
Far og barn innegjerdet i en israelsk bosetning på Vestbreddet. (Illustrasjon: Rusty Stewart, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Netanyahu skal ha strukket seg langt for å komme PAs krav om full byggestans i bosetningene under fredsforhandlingene i møte. Statsministeren skal ha gått med på å begrense byggingen til maks 1.000 boliger under fredsforhandlingene, hvor de aller fleste vil skje inne i de store bosetningsblokkene.

Planen hans skal legges fram for den israelske regjeringen på søndag, for avstemning. Først og fremst vil byggebegrensningen gjelde for de neste to månedene, men kan bli utvidet dersom forhandlingene forlenges.

Benjamin Netanyahu vil også presentere en plan for å frigjøre palestinske fanger for regjeringen på søndag, rapporterer Times of Israel, samt spørsmålet om en folkeavstemning rundt en endelig fredsavtale.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag