Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

6 av 10 jøder imot stor tilbaketrekning

Ifølge en fersk undersøkelse er 63 prosent av de israelske jødene imot en stor tilbaketrekning fra Vestbredden. Men nesten like mange støtter forhandlingene med PA.

63 prosent av Israels jøder sier der imot en større tilbaketrekning fra Vestbredden, hvor Israel beholder kontrollen over minst tre av de store bosetningsblokkene og gir landbytte til en palestinsk stat, viser tall fra Israel Democracy Institute og Tel Aviv University (gjengitt av Times of Israel).

Til tross for dette, sier 61 prosent av de samme deltakerne at de er positive til fredsforhandlingene. I en undersøkelse fra forrige måned svarte 62 prosent av Israels totale befolkning, at de er for en fredsløsning med PA.

De ferske tallene viser at araberne er mer positive til om det er mulig å få på plass noen avtale, under de nåværende forhandlingsrundene. Kun 18 prosent av israelske jøder mener mulighetene er store, mens 47 prosent av israelske arabere.

62 prosent av jødene og 72 prosent av araberne er enige i Netanyahu-regjeringens beslutning om å la folket stemme over alle permanente avtaler med PA, gjennom folkeavstemning.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart