Netanyahu akuttoperert for brokk

Den israelske statsministeren måtte gjennomgå en akutt brokkoperasjon natt til søndag på Hadassah-sykehuset. Men Benjamin Netanyahu returnerte på jobb i går morges.
Statsminister Benjamin Netanyahu og hans kone forlater Hadassah-sykehuset søndag. (Foto: Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו, Facebook.com)
Statsminister Benjamin Netanyahu og hans kone forlater Hadassah-sykehuset søndag. (Foto: Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו, Facebook.com)

Netanyahu skal ha følt stor smerte i mageregionen på lørdag ettermiddag. Hans personlige lege Tzvika Berkovich og operasjonslege Aryeh Durst møtte ham i statsministerboligen for å undersøke ham.

De kunne konstatere at den israelske statsministeren hadde pådratt seg brokk og bestemte seg straks for å operere ham. Han arbeidet på dette tidspunktet med å formalisere første del av en fangefrigjøring, som en del av forhandlingsavtalen med PA. Et arbeid han måtte gi videre til forsvars- og visestatsminister Moshe Ya’alon.

Det ukentlige regjeringsmøtet søndag morgen ble utsatt med 24 timer.

– Jeg ønsker å takke det profesjonelle og dedikerte medisinske personellet som behandlet meg, og alle innbyggerne som var opptatt av at jeg ble bra igjen. Jeg søker alltid etter fred og sikkerhet, sa Benjamin Netanyahu da han forlot Hadassah-sykehuset i Jerusalem.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise