Netanyahu akuttoperert for brokk

Den israelske statsministeren måtte gjennomgå en akutt brokkoperasjon natt til søndag på Hadassah-sykehuset. Men Benjamin Netanyahu returnerte på jobb i går morges.

Statsminister Benjamin Netanyahu og hans kone forlater Hadassah-sykehuset søndag. (Foto: Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו, Facebook.com)
Statsminister Benjamin Netanyahu og hans kone forlater Hadassah-sykehuset søndag. (Foto: Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו, Facebook.com)

Netanyahu skal ha følt stor smerte i mageregionen på lørdag ettermiddag. Hans personlige lege Tzvika Berkovich og operasjonslege Aryeh Durst møtte ham i statsministerboligen for å undersøke ham.

De kunne konstatere at den israelske statsministeren hadde pådratt seg brokk og bestemte seg straks for å operere ham. Han arbeidet på dette tidspunktet med å formalisere første del av en fangefrigjøring, som en del av forhandlingsavtalen med PA. Et arbeid han måtte gi videre til forsvars- og visestatsminister Moshe Ya’alon.

Det ukentlige regjeringsmøtet søndag morgen ble utsatt med 24 timer.

– Jeg ønsker å takke det profesjonelle og dedikerte medisinske personellet som behandlet meg, og alle innbyggerne som var opptatt av at jeg ble bra igjen. Jeg søker alltid etter fred og sikkerhet, sa Benjamin Netanyahu da han forlot Hadassah-sykehuset i Jerusalem.

Forrige artikkelSabbatsavtale for Beitar Jerusalem
Neste artikkel26 palestinske fanger settes fri
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no