Shas-leder ved bevissthet

Hadassah-sykehuset på Mount Scopus. (Foto: zeevveez, flickr.com)
Hadassah-sykehuset på Mount Scopus. (Foto: zeevveez, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Shas' religiøse leder, rabbiner Ovadia Yosef (Foto: Wikimedia Commons)
Shas' religiøse leder, rabbiner Ovadia Yosef (Foto: Wikimedia Commons)

Rabbiner Ovadia Yosef ble innlagt på Hadassah-sykehuset i Jerusalem sist mandag med organsvikt. Etter over én uke i koma gjenvant rabbiner Ovadia Yosef bevisstheten onsdag morgen. Tilstanden er fortsatt så alvorlig at 93-åringen ikke kobles av respiratoren.

– I forhold til tidligere dager ser vi forbedringer. Det som utmerker seg mest er graden av våkenhet hos rabbineren. Faktisk er han ved full bevissthet, forklarer hans lege Dan Gilon, som også forteller at medisindosene har blitt kraftig redusert.

Yosef er Shas-bevegelsens religiøse leder og har tidligere vært sjefsrabbiner i Israel for sefardi-jødene. Han har vært innlagt på sykehus en rekke ganger de siste månedene for ulike helseproblemer, forklarer Times of Israel.

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag