Nå vaier Israels flagg også foran Riksdagshuset

Det svenske og det israelske flagget vaier side om side foran Sveriges parlamentsbygning. Knesset-ordfører Yuli Edelsteins er på besøk i Stockholm.

Det israelske flagget vaier ved siden av det svenske foran Riksdagen denne uken. (Foto: Isaac Bachmann / Facebook.)
Det israelske flagget vaier ved siden av det svenske foran Riksdagen denne uken. (Foto: Isaac Bachmann / Facebook.)

Ordføreren i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset, Yuli Edelstein, besøker Stockholm denne uken, fra onsdag 11. juni til søndag 15. juni. Fokuset for besøket er hvordan Sverige kan øke sitt samarbeid med Israel innen blant annet entreprenørskap og innovasjon, melder Israels ambassade i Sverige.

Besøket er en gjenvisitt etter at Riksdagens ordfører Per Westerberg besøkte Israel i juli 2012.

Med i Edelsteins delegasjon er også Knesset-medlem og forretningsmann Erel Margalit, som er leder for den israelsk-svenske parlamentariske vennskapsforeningen.

I Stockholm tas den israelske delegasjonen imot av Riksdagens ordfører Per Westerberg, og de møter Hans Majestet Kong Carl XVI Gustaf på det kongelige slottet, samt representanter fra regjeringen og andre politikere.

Det er én måned siden det israelske flagget vaiet foran Stortinget og Slottet, ja langs hele Karl Johans gate i Oslo.

Forrige artikkel”Jeg sier ikke at han skal skytes. Han er ikke verdt kulen.”
Neste artikkelTypisk NRK
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/