Nå vaier Israels flagg også foran Riksdagshuset

Det israelske flagget vaier ved siden av det svenske foran Riksdagen denne uken. (Foto: Isaac Bachmann / Facebook.)
Det israelske flagget vaier ved siden av det svenske foran Riksdagen denne uken. (Foto: Isaac Bachmann / Facebook.)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Ordføreren i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset, Yuli Edelstein, besøker Stockholm denne uken, fra onsdag 11. juni til søndag 15. juni. Fokuset for besøket er hvordan Sverige kan øke sitt samarbeid med Israel innen blant annet entreprenørskap og innovasjon, melder Israels ambassade i Sverige.

Besøket er en gjenvisitt etter at Riksdagens ordfører Per Westerberg besøkte Israel i juli 2012.

Med i Edelsteins delegasjon er også Knesset-medlem og forretningsmann Erel Margalit, som er leder for den israelsk-svenske parlamentariske vennskapsforeningen.

I Stockholm tas den israelske delegasjonen imot av Riksdagens ordfører Per Westerberg, og de møter Hans Majestet Kong Carl XVI Gustaf på det kongelige slottet, samt representanter fra regjeringen og andre politikere.

Det er én måned siden det israelske flagget vaiet foran Stortinget og Slottet, ja langs hele Karl Johans gate i Oslo.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag