Den kvinnelige muslimen som vil representere Jødisk Hjem

Anett Haskia og sønnen som tjenestegjør i IDF. (Foto: Privat/ Facebook)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

14. januar er det valg i Bayit Yehudi som avgjør plassene på partiets Knesset-liste. Partileder Naftali Bennett er allerede sikret listetoppen.

En av listekandidatene er den muslimske kvinnen Anett Haskia (45).

– Det er ikke noe nytt [at israelske muslimer støtter Israel]. Problemet er at den israelske venstresiden og radikale venstreorienterte organisasjoner støtter arabiske Knesset-representanter som Haneen Zoabi – folk som ikke representerer flertallet av arabiske arabere, sier Haskia til bloggeren Shai Reef som skriver i Times of Israel. Radikale islamister har presset arabiske statsborgere i Israel til å tie stille om sitt vennskap til Israel.

– Jeg representerer det tause flertallet, de 80 prosent av israelske arabere som støtter Israel og vil kjempe for å forsvare det, sier Haskia. Hennes måte å forsvare Israel på, er å sende sin sønn til vernepliktstjeneste i de israelske forsvarsstyrkene og engasjere seg politisk i Bayit Yehudi, partiet i Knesset som sterkest støtter bosetterne og går imot opprettelse av en palestinsk stat. Den yngste sønnen til Haskia deltok i Gaza-krigen sommeren 2014, ifølge Haskias Facebook-side.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag