Samtaler med Naftali Bennett og Isaac Herzog

I desember var Bayit Yehudi-leder Naftali Bennett og Ap-leder Isaac Herzog (bildet) gjester i Saban Forum i Washington. Bli bedre kjent med de to partilederne og israelsk politikk i to timeslange videointervjuer.
Naftali Bennett og Isaac Herzog. (Foto: The Israel Project og Brookings Institution)
Naftali Bennett og Isaac Herzog. (Foto: The Israel Project og Brookings Institution)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Herzog ble intervjuet av The Atlantic-journalist Jeffrey Goldberg. Ap-lederen er den som ligger best an til å danne en ny regjering dersom sentrum- og venstresiden skulle vinne Knesset-valget 17. mars.

Bennett ble intervjuet av USAs tidligere ambassadør til Israel, Martin Indyk. Bayit Yehudi-lederen vil etter meningsmålingene å dømme bli en viktig alliansepartner for Benjamin Netanyahu dersom høyresiden vinner valget.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise