Samtaler med Naftali Bennett og Isaac Herzog

I desember var Bayit Yehudi-leder Naftali Bennett og Ap-leder Isaac Herzog (bildet) gjester i Saban Forum i Washington. Bli bedre kjent med de to partilederne og israelsk politikk i to timeslange videointervjuer.

Naftali Bennett og Isaac Herzog. (Foto: The Israel Project og Brookings Institution)
Naftali Bennett og Isaac Herzog. (Foto: The Israel Project og Brookings Institution)

Herzog ble intervjuet av The Atlantic-journalist Jeffrey Goldberg. Ap-lederen er den som ligger best an til å danne en ny regjering dersom sentrum- og venstresiden skulle vinne Knesset-valget 17. mars.

Bennett ble intervjuet av USAs tidligere ambassadør til Israel, Martin Indyk. Bayit Yehudi-lederen vil etter meningsmålingene å dømme bli en viktig alliansepartner for Benjamin Netanyahu dersom høyresiden vinner valget.

Forrige artikkelHerzog og Livni drar forbi Netanyahu
Neste artikkel– Bare et tidsspørsmål før Golan blir angrepet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.