– «Jeg er klar» til å utfordre Netanyahu som Likud-leder

Benjamin Netanyahu vurderer å avholde ledervalg i Likud i løpet av kort tid, sier en talsmann.

Gideon Sa'ar (Likud) har tidligere vært minister i Netanyahus regjeringer.
Gideon Sa'ar har tidligere vært minister i Netanyahus regjeringer. Nå er han en av statsministerens rivaler i Likud.

En talsmann for Likud sa torsdag 3. oktober at det kan bli nytt ledervalg i Likud i løpet av de neste få ukene. Partileder Benjamin Netanyahu ønsker å bevise at han har en sterk posisjon internt i partiet, til tross for korrupsjonsmistankene mot ham. Den blå-hvite alliansen har sagt at de vil gå i en regjeringskoalisjon med Likud dersom Netanyahu går av som partileder.

Kort tid etter at et ledervalg i Likud ble meldt i israelske medier, skrev Gideon Sa’ar «Jeg er klar» på Twitter. Dette tolkes, både av Jerusalem Post og andre medier, som et signal om at han vil utfordre Netanyahu i lederkampen.

Forrige artikkelCorbyn ønsket godt jødisk nyttår sammen med ung mann som ledet bønn for døde Hamas-terrorister
Neste artikkelNorske medier forteller ikke at ALLE landene Aurora skal spille i er involvert i territoriale konflikter
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.