– «Jeg er klar» til å utfordre Netanyahu som Likud-leder

Benjamin Netanyahu vurderer å avholde ledervalg i Likud i løpet av kort tid, sier en talsmann.

Gideon Sa'ar (Likud) har tidligere vært minister i Netanyahus regjeringer.
Gideon Sa'ar har tidligere vært minister i Netanyahus regjeringer. Nå er han en av statsministerens rivaler i Likud.

En talsmann for Likud sa torsdag 3. oktober at det kan bli nytt ledervalg i Likud i løpet av de neste få ukene. Partileder Benjamin Netanyahu ønsker å bevise at han har en sterk posisjon internt i partiet, til tross for korrupsjonsmistankene mot ham. Den blå-hvite alliansen har sagt at de vil gå i en regjeringskoalisjon med Likud dersom Netanyahu går av som partileder.

Kort tid etter at et ledervalg i Likud ble meldt i israelske medier, skrev Gideon Sa’ar «Jeg er klar» på Twitter. Dette tolkes, både av Jerusalem Post og andre medier, som et signal om at han vil utfordre Netanyahu i lederkampen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise