Følg MIFFs direktesending om valget

Klarer Netanyahu å vinne valget?
Sara og Benjamin Netanyahu tar en selfie med stemmeseddelen til Likud, partiet til Netanyahu. (Foto: Facebook)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Tirsdag 23. mars er det nok et valg til nasjonalforsamling i Israel. Det er det fjerde valget på bare to år. MIFFs daglige leder Conrad Myrland og MIFF-journalist Bjarte Bjellås diskuterer valget i en direktesending.

Den kan du følge her:Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise