Legepraktikanter holder seg hjemme

Nesten 250 legepraktikanter holder seg mandag hjemme fra jobb, i protest mot sine arbeidsbetingelser.

Aksjonen kommer etter at en ny runde forhandlinger med finansdepartementet ikke har ført fram. Aksjonen medfører at flere akuttmottak i Israel er alvorlig underbemannet, rapporterer Israel Radio. Aksjonen er holdt hemmelig fram til siste minutt, for å unngå en ordre fra arbeidsretten om å møte på arbeid.

Forrige artikkelBarak tror Assad vil fortsette volden
Neste artikkelObama: – Vi utelukker ingen alternativer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.